Powered by Blogger.
RSS

~*...Cinta hati mY hearT...*~

Pendaftaran BlogLarian 2

Pendaftaran BlogLarian 2: "Assalamualaikum...



Kepada semua rakan blogger, lama tak update en3 sejak sibuk dengan BlogLarian. Kali ni tentang BlogLarian juga, memandangkan pendaftaran dah ramai, maka terpaksa buat Borang pendaftaran baru. Kepada yang nak join bloglarian, sila buat seperti yang dinyatakan



1) Pastikan ada Banner BlogLarian

2) Jadi Follower BlogLarian

3) Lengkapkan Slogan 'Saya suka berblogwalking kerana....' (tidak lebih 30 patah perkataan)

4) Tag 3 orang rakan atau lebih

5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian

6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan

contoh:

Furdunesia@nline

http://furdunesia.blogspot.com....



Kepada yang sudah mendaftar di Bacto.blogspot.com, diharap jgn mendaftar lagi untuk proses kemaskini. Terima kasih

Sumber:

Furdunesia@nline
"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

AngahSayang2314 said...

singgah sini 4llow jom tukar2 link jomm

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih sudi join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan. di senarai 72.

selamat ber-BlogLarian

Kalau nak kongsi pendapat dan pandangan, silakan lah :)

azzey said...

Saya pun dah join smlm!

p/s: slm ziarah....:)

Roxy zai said...

yeay! slmat berblogpecut!!! hikz..^_^

Biqque said...

jom join giveaway saya :D

http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-giveaway-my-biqqueblogspotcom.html

HonEyBuNNy said...

jom lari beramai2..heheh

::..Dia daYa..:: said...

salam
bagus join bloglarian nie

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

::..Dia daYa..:: said...

menarik fakta no. 3
lama nak tunggu semata-mata nak amek gambar

darah akan memancut laju kalau luka masa tengahari

sayang sungguh org mesir kat kucing